Termékek Menü
0

Cleaneco termékek

Az Alföldi Vegyipari Vállalat büszke arra, hogy a kezdetektől, 2011 óta, a Cleaneco Kft megalakulása óta kizárólagos, regionális forgalmazója lehet a Cleaneco termékeknek Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében. Nem csak azért vagyunk erre büszkék, mert egy kiváló minőségű, magyar és egyben környezetbarát termékcsaládot forgalmazhatunk, hanem azért is, mert 100%-ban tudunk azonosulni a Cleaneco emberekhez, környezethez és piachoz való hozzáállásával.

Öko tisztítószer termékcsaládunk, a gyártásánál felhasznált természetes eredetű, környezetbarát, elsőosztályú kozmetikai - és élelmiszeripari alapanyagoknak köszönhetően 100%-ban lebomlóak. A Cleaneco Kft. a termékek gyártásánál és palackozásánál a legkorszerűbb, minden Európai normának megfelelő technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően tevékenységüknek szinte nincs környezeti terhelése.

Mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára szívből ajánljuk ezen termékeket!

Akció!

TeljesIroda.hu
Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket arra a címre szállítjuk, ahová Ön kéri, az egész ország területén. Ez lehet a magán lakása, a munkahelye, de akár Mol benzinkutakon, vagy Posta pontokon (Magyar Posta) is át tudja venni a csomagot.

A szállítás díja a rendelt termékek teljes összegétől függ:

0 - 15.000 Ft-ig a szállítás díja bruttó 1.490 Ft

 15.000 Ft - 25.000 Ft között a szállítás díja bruttó 1.000 Ft

 25.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

 Mivel cégünk kecskeméti központú, ezért Kecskeméten és 30 km-es körzetében a kiszállítás ingyenes!