Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Alföldi Vegyipari Vállalat Kft.
Szolgáltató székhelye: 6000, Kecskemét, Bagoly u. 9.
Szolgáltató telephelye: 6000, Kecskemét, Thököly u. 3.

Cégjegyzékszám: 03-09-123354
Elérhetőség: Email cím: email.gyulai.laszlo@gmail.com
Elérhetőség: Telefonszám: +3670 445 2477 vagy +3670 605 4422
Adószám: 14460641-2-03
 

 

Gyulai László
ügyvezető
Tel: +3670 445 2477

Email cím: email.gyulai.laszlo@gmai.com

Benkóczki István Szilveszter
ügyvezető
Tel: +3630 693 1394


E-mail:  rendelesavv@gmail.com

   

Az Alföldi Vegyipari Vállalat jelenlegi formájában 6. éve foglalkozik tisztítószerek forgalmazásával. Három éve a forgalmazott termékek köre bővült higiéniai papírtemékek teljes kínálatával, illetve 2014-től munkavédelmi árucikkekkel, takarító eszközökkel. Partnereink igényeihez igazodva cégünk 2014-től takarítási szolgáltatást is végez üzemeknek, intézményeknek, irodaházaknak. Teljes gépesítéssel, profi munkaerővel dolgozunk – csakis maximális minőségű munka kerül ki kezeink közül! 2015-től iroda ellátással is foglalkozunk, mely főként irodaszerek kereskedelmét jelenti. 2016 év végétől tovább bővült kínálatunk takarító gépek bérbeadásával, eladásával; szennyfogó szőnyegek bérbeadásával, eladásával; illetve kéz- és hajszárítók, valamint adagolás technika forgalmazásával. Most már tényleg elmondhatjuk, hogy meglévő és leendő Ügyfeleink MINDEN olyan igényét ki tudjuk elégíteni, mely a működésükhöz szükséges eszközöket érinti.

Meggyőződésünk, hogy kellő odafigyeléssel, jó szándékkal, az ügyfeleink valós igényeinek szem előtt tartásával olyan ajánlatot tudunk tenni, olyan tanácsokat tudunk adni, mely valóban partnereink érdekeit szolgálja.

Árainkat ezért is nem a bevétel maximalizása alapján számítjuk, hanem a költségeink alapján. Így fordulhat az elő, hogy jóval kedvezőbb áron tudunk legalább olyan minőséget nyújtani, mint versenytársaink!

Környezettudatos cég vagyunk. Termékkínálatunkban megtalálhatóak környezetbarát tisztítószerek és újrahasznosított papírtermékek is, többek között ezzel is próbálunk tenni környezetünkért. Továbbá fontos tervünk - mely egy "Zöld Platform" keretein belül -, hogy oktatási intézményekben hívjuk fel a gyerekek figyelmét környezetünk védelmének fontosságára.

Amivel foglalkozunk:

  • háztartási és ipari tisztítószerek forgalmazása
  • higiéniai papírtermékek forgalmazása
  • takarító eszközök forgalmazása
  • munkavédelmi ruházat és eszközök forgalmazása
  • ipari takarítás
  • irodaszer ellátás
  • takarító gépek eladása és bérbeadása
  • szennyfogó szőnyegek eladása és bérbeadása
  • kéz- és hajszárító gépek eladása
  • széles körű adagolás technika forgalmazása (mosdó és konyhai adagolók értékesítése)

Minden ügyfelünknek személyre szabottan készítünk árajánlatot annak megfelelően, hogy milyen higiéniai igényei vannak, ragaszkodik a jelenleg használt termékekhez, csak kedvezőbb áron venné, vagy nyitott új – esetleg jobb ár/érték arányt mutató – termékek használatára.

Igény esetén képviselőnk felkeresi Önt, és együtt átnézik a jelenlegi higiéniai beszerzést, rámutatunk azokra a pontokra, ahol megfelelőbb termékkel vagy kedvezőbb árucikkel meg tudja oldani a takarítást, így az Ön, illetve cége számára biztosan a legjobbat tudja beszerezni.

Takarítási igény esetén szintén felkeressük, és a helyszín felmérése után adunk az adott munkára szabott kalkulációt.

Akció!

TeljesIroda.hu
Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket arra a címre szállítjuk, ahová Ön kéri, az egész ország területén. Ez lehet a magán lakása, a munkahelye, de akár Mol benzinkutakon, vagy Posta pontokon (Magyar Posta) is át tudja venni a csomagot.

A szállítás díja a rendelt termékek teljes összegétől függ:

0 - 15.000 Ft-ig a szállítás díja bruttó 1.490 Ft

 15.000 Ft - 25.000 Ft között a szállítás díja bruttó 1.000 Ft

 25.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

 Mivel cégünk kecskeméti központú, ezért Kecskeméten és 30 km-es körzetében a kiszállítás ingyenes!