Termékek Menü
0

Szennyfogó szőnyegek

Cégünk eladásra vagy bérbeadásra kínál Szennyfogó Szőnyegeket, Belépőszőnyegeket, Folyosói szőnyegeket.

Elsősorban a Szennyfogó Szőnyegek előnyeit szeretnénk kiemelni:

A közületi terek tisztán tartásának első lépése a térbe kerülő szennyeződések minimálisra csökkentése. A homokszemek, por, sár eltávolításának klasszikus eszköze a lábtörlő. A különféle szennyfogó szőnyegek a látványos kosztól az egészen apró szennyeződésekig mindent eltávolítanak néhány megtett lépés alatt. A szennyfogó rendszerek alkalmazása nem csak olcsó takarítást, de a járófelületek számára is hosszabb élettartamot biztosít.

Szőnyeg eladása:

Kiváló minőségű, de bármely intézmény vagy vállalkozás számára elérhető árú FORBO szőnyegeket kínálunk Vevőinknek. Kültéri és beltéri termékeket egyaránt értékesítünk, igény szerint külön (csak beltéri vagy csak kültéri), illetve rendszerben együtt is. Lehetőség van egyedi mintájú és méretű szőnyeg legyártására is, amennyiben különlegessé szeretné tenni a bejárati részt vagy információt szeretne elhelyezni szőnyegén.

Szőnyeg bérlése:

Bérszőnyeg-szolgáltatásunk keretében egyszerű és megfizető megoldást kínálunk, mellyel időt takaríthat meg, hiszen a szőnyegek tisztán tartását mi intézzük!

Szerződését igényeire szabjuk. A szőnyegeket ennek megfelelően hetente 1-szer vagy kéthetente 1-szer cseréljük, így Önnek nem kell a szőnyegek tisztításával foglalkoznia, arra időt és pénzt költenie.

Mind a vásárlás, mind a bérlés esetén az Ön számára legjobb ajánlat, legmegfelelőbb szőnyeg kiválasztása érdekében, engedje meg nekünk, hogy kollégánk egy előre egyeztetett időpontban felkeresse és bemutassa választékunkat. Kérjük, hogy ennek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot a  Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Akció!

TeljesIroda.hu
Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket arra a címre szállítjuk, ahová Ön kéri, az egész ország területén. Ez lehet a magán lakása, a munkahelye, de akár Mol benzinkutakon, vagy Posta pontokon (Magyar Posta) is át tudja venni a csomagot.

A szállítás díja a rendelt termékek teljes összegétől függ:

0 - 15.000 Ft-ig a szállítás díja bruttó 1.490 Ft

 15.000 Ft - 25.000 Ft között a szállítás díja bruttó 1.000 Ft

 25.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

 Mivel cégünk kecskeméti központú, ezért Kecskeméten és 30 km-es körzetében a kiszállítás ingyenes!