Termékek Menü
0

Takarítás

Cégünk vállalja intézmények, irodaházak, vendéglátó egységek, ipari egységek alkalmi és napi/heti takarítását Bács-Kiskun, Csongrád és Pest megyében. Képviselőnk minden esetben felkeresi Önt, és együtt átnézik a takarítandó területeket, felületeket, így pontosítva számunkra az igényeket, és ezáltal megfelelő árajánlatot tudunk adni Önnek.

Válallunk speciális felülvizsgálatok előtti nagytakarítást, illetve Cégünk vállalja HACCP előminősítés elkészítését is.

Partnereink között megbízható, komoly tapasztalatokkal rendelkező, teljesen gépesített takarító cég, ablaktisztításra specializálódott vállalkozás, és elismert higiéniai szakemberek vannak. Csapatként állunk rendelkezésére!

Igény esetén tanácsadóként rá tudunk mutatni jelenlegi higiéniai beszerzésében azokra a pontokra, ahol megfelelőbb termékkel jobban/könnyebben/kedvezőbb áron meg tudja oldani a takarítást, így az Ön, illetve cége számára biztosan a legjobbat tudja beszerezni.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Akció!

TeljesIroda.hu
Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket arra a címre szállítjuk, ahová Ön kéri, az egész ország területén. Ez lehet a magán lakása, a munkahelye, de akár Mol benzinkutakon, vagy Posta pontokon (Magyar Posta) is át tudja venni a csomagot.

A szállítás díja a rendelt termékek teljes összegétől függ:

0 - 15.000 Ft-ig a szállítás díja bruttó 1.490 Ft

 15.000 Ft - 25.000 Ft között a szállítás díja bruttó 1.000 Ft

 25.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

 Mivel cégünk kecskeméti központú, ezért Kecskeméten és 30 km-es körzetében a kiszállítás ingyenes!