Termékek Menü
0

Tisztasági Blog

Blogunkban igyekszünk körbejárni a tisztítószerek világát. Legyen akár tudatos háziasszony, akár a legnagyobb ipari telepek tisztán tartásáért felelős szakember, reményeink szerint hasznos információkkal fog gazdagodni. 

Olvasgasson, kérdezzen tőlünk.

2017-07-17 12:32:00

A tisztítószer webáruház éjjel-nappal nyitva áll ön előtt. Nincs nyitvatartási idő, amit figyelnie kell. Nincsen záróra, mely ideges kapkodásra készteti. És tömeggel, sorban állással, vagy lassú kiszolgálással sem kell számolnia. Ezeket a kellemetlenségeket végérvényesen elfelejtheti, ha az online térben vásárolja meg azokat a tisztítószereket, melyekre a hétköznapokban szüksége van. 

2017-06-26 14:23:00

A tavaszi nagytakarítás alkalmával érdemes oda is benézni otthonunkban, ahova a heti rendszerességgel végzett takarítás során nem szoktunk. Rengeteg olyan része van egy háznak, amely speciális eszközöket és berendezéseket igényel a tisztításhoz. A takarítógép bérlés remek választás az Ön számára is, ha éppen egy nagyobb takarítási projektre készül a lakásban, pincében, irodában, garázsban, stb. 

2017-06-19 09:18:00

Egy kellemes fürdés vagy zuhanyzás után sokaknak van szüksége arra, hogy hajukat gyorsan és praktikusan megszárítsák. A törülköző természetesen elvégzi a munka egy részét, azonban a hosszabb hajúak könnyen megfázhatnak, ha nem megfelelően megszárított hajjal távoznak a fürdőből. Sokak számára ráadásul a hajszárító a megfelelő fazon kialakításához is szükséges. 

2017-05-13 16:03:00

A makulátlan tisztaság nem csak parkettáját, műanyag padlóját, vagy épp csempéit érinti jobb esetben. A szőnyegtisztító gép hathatós közreműködésével kárpitjait is olyan tisztává, higiénikussá varázsolhatja, mint otthonának többi részét. 

2017-05-12 15:30:16
A higiénia elérése prioritást élvez az életünkben. Otthonunkban számos módszerrel dolgozunk azon, hogy mind nagyobb tisztaságot, rendet érjünk el. A takarítást nagyban megkönnyítik az egyes, részfeladatokra specializált eszközök, gépek, melyek még professzionálisabb végeredményt képesek produkálni.
Akció!

TeljesIroda.hu
Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket arra a címre szállítjuk, ahová Ön kéri, az egész ország területén. Ez lehet a magán lakása, a munkahelye, de akár Mol benzinkutakon, vagy Posta pontokon (Magyar Posta) is át tudja venni a csomagot.

A szállítás díja a rendelt termékek teljes összegétől függ:

0 - 15.000 Ft-ig a szállítás díja bruttó 1.490 Ft

 15.000 Ft - 25.000 Ft között a szállítás díja bruttó 1.000 Ft

 25.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

 Mivel cégünk kecskeméti központú, ezért Kecskeméten és 30 km-es körzetében a kiszállítás ingyenes!